Rots en Water training

particulier

Rots en Water training

Rots en water is een psycho-fysieke weerbaarheidstraining en antipest-methode met als doel de communicatie en sociale vaardigheden van kinderen te vergroten.

D.m.v. lichamelijke opdrachten, sport en spel leren kinderen meer inzichten en controle te krijgen over hun lichaam, ademhaling, emoties en gedachten.

Ze leren zichzelf beter kennen, gaan sterker in hun schoenen staan, krijgen meer zelfvertrouwen en/of zelfbeheersing. Bij Buiten de Box Coaching gaan de kinderen samen met de pony’s aan de slag met rots en water! 

Patricia is  gecertificeerd Rots en Watertrainer.

Wil je meer weten over de Rots en Water training neem dan gerust contact met me op.

Het rots en waterprogramma is gebouwd als een huis dat op drie bouwstenen is gegrondvest: zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen. 

We oefenen verschillende oefeningen met de paarden waardoor kinderen kunnen oefenen in het reageren op een situatie met het besef dat er altijd een keuze is tussen een rots(re)actie of water(re)actie.

Het leren gronden (stevig en ontspannen staan), centreren (adem in de buik) en concentreren (het richten van de aandacht/focus) is een van de rode draden binnen het programma .

Neem nu contact op