Praktisch

particulier

Buiten de Box coaching

Locatie

De coachsessies vinden plaats in het Driebos in Maarheeze. Buiten de Box coaching bevindt zich op een unieke locatie in een bosrijke omgeving 20 min van Eindhoven en 20 min van Weert.

De locatie is met de auto en trein goed bereikbaar vanuit Eindhoven en Weert.

De coachlocatie ligt op nog geen 5 minuten van de A2 en vanaf het treinstation loop je door de weilanden en het bos in 5 minuten naar de coachlocatie.

Het is ook mogelijk om op jouw eigen locatie met jouw (eigen) paarden te coachen. Neem contact op voor meer informatie.

Kledingadvies

Alle coachsessies vinden buiten plaats, dus stem vooral je kleding af op het seizoen en de weersomstandigheden. Stevig schoeisel en makkelijke kleding worden aangeraden.

Tarieven

Buiten de Box Coaching levert vooral maatwerk dus vraag voor de tarieven geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Tarieven starten bij €50,-

Ook mensen met een minimuminkomen hebben recht op coaching en daarom kijk ik graag samen met jou naar de mogelijkheden. Ook bestaat de mogelijkheid om de coaching (gedeeltelijk) te laten vergoeden door gemeentes, zorgverzekering en UWV. Vraag je contactpersonen om de mogelijkheden.

Via het UWV:
Wanneer je een uitkering ontvangt, kun je informeren naar de beschikbare financiele middelen ten behoeve van je re-integratie. Buiten de Box werkt samen met YA!-Reintegratie. Zij zijn aangesloten bij het UWV.
Via hen kunt u gebruik maken van Buiten de Box Coaching.

Vraag naar de mogelijkheden via info@ya-reintegratie.nl of kijk op https://www.ya-reintegratie.nl

Algemene Voorwaarden

Buiten de Box Coaching werkt met algemene voorwaarden. Meer informatie hierover vindt u hier

Privacy

Buiten de Box Coaching hecht veel belang aan jouw privacy. Al jouw informatie en alles wat besproken wordt in de coachingsessies behandel ik daarom vertrouwelijk. Meer informatie hierover vind je in de privacyverklaring.

Buiten de Box is gecertificeerd

Buiten de Box Coaching is aangesloten bij de KREAC en is NOBCO gecertificeerd. Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT.

Informatieve teksten op deze site over Equine assisted Coaching zijn overgenomen van Educatief Centrum Keulseweg.

Ik werk volgens het Kwaliteitsregister voor de Equine Assisted Coach (www.kreac.nl)  en hanteer de algemene voorwaarden van het kwaliteitsregister.
Bekijk voorwaarden

Klaar voor verandering?

Buiten de Box helpt je verder

Nieuwsgierig naar wat je bij Buiten de Box Coaching voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor meer informatie

paarden coaching particulier