Samenwerkingen

particulier

Buiten de Box

Partners

Als je een vraag hebt kan het zijn dat deze niet in 1 keer is opgelost na 1 sessie, wellicht heb je meerdere sessies nodig om tot een “eureka”-moment te komen. Dit is ook normaal, want iets wat ingesleten is in je DNA kan je niet zo maar aanpassen of veranderen.

Daarnaast ben ik van mening dat meerdere wegen naar Rome leiden en daardoor het één het ander niet uitsluit. Juist de samenwerking van verschillende vormen van coaching en ondersteuning, maakt dat ik zo breed mogelijk kan inzetten op verschillende invalshoeken.

Daarom heb ik een samenwerking met o.a. collega Equine Assisted coaches, een talentencoach, een specialist in etherische oliën en distributeur van gewichtsbeheersingsproducten.

Ook behoren trajecten vanuit het UWV tot de mogelijkheden door de samenwerking met YA!-Re-integratie uit Soerendonck.

Voorbeelden uit de praktijk:

Gewichtsbeheersing

“Heel mijn leven is gewicht al een dingetje. De ene keer gaat het afvallen goed, de andere keer minder.. Afvallen is relatief makkelijk voor mij, maar het gewicht behouden is een ander dingetje. Door het afvallen met het coachen met paarden te combineren, wordt het niet alleen een afvaltraject, maar ook een mindsettraject. Door regelmatig een coachsessie te ervaren, kan ik mijn gewicht meer in balans houden.”

– moeder van 3 kinderen –

Talenten

“Nadat ik bij de talentencoach Mirjam Heesakkers met de Talent Compass in kaart had gebracht wat mijn talenten zijn, wilde ik er ook iets mee gaan doen. Maar wat…. Door de coaching bij de paarden heb ik dat verder kunnen onderzoeken en werd voor mij helder wat ik met mijn talent kon doen en hoe ik deze waardevol kan inzetten. Het is fijn dat Mirjam en Patricia een goede samenwerking hebben, want zo kon ik net dat stapje extra maken door buiten de box te denken en met paarden mijn talent nog helderder te krijgen.”

– intern begeleider onderwijs –

Etherische oliën

“We kwamen voor een coachsessie omdat we altijd gehaast en druk leven. We wilden meer stilstaan bij het hier en nu, balans in ons drukke leven. Met de paarden was het een fantastische ervaring en we vonden het fijn dat we door de paarden echt buiten en in de natuur aan ons onderwerp kon werken. Het was een hele ervaring. Na de sessie kregen we verschillende oliën mee die konden ondersteunen om meer balans in ons gezin te krijgen. Het was interessant om de oliën uit te proberen en ik moet zeggen dat ze echt een aanvulling zijn.”

– echtpaar met gezin en stressvolle baan-

Collega-Equine Assisted Coach

Buiten de Box Coaching heeft een heel fijne samenwerking met coachpraktijk ZIJN in Friesland. Door deze samenwerking bundelen we onze kennis waardoor wij een groot deel van Nederland kunnen voorzien. Coachpraktijk ZIJN is vooral gespecialiseerd in thema’s als Burn-out, het leven in het hier en nu en psychische zorg

YA! Re-integratie te Soerendonk

Door de samenwerking met YA!-Re-integratie gevestigd in Soerendonk kan Buiten de Box Coaching ook binnen werk-fit trajecten vanuit het UWV faciliteren. Door een combinatie te maken tussen mentaal en fysiek kan er een stevige brug geslagen worden voor de weg naar werk.

Kun je werken, maar lukte dat tijdelijk niet? Wil je graag weer aan de slag, maar heb je daarbij wel wat ondersteuning nodig? Laat coaching met paarden een onderdeel in jouw re-integratie zijn om je weer fit te voelen.

Wanneer je (mentaal) nog niet toe bent aan een werk fit traject dan is het ook de mogelijkheid om binnen het UWV gebruik te maken van de Modulaire Re-integratiediensten: Participatie interventie en Bevorderen maatschappelijke deelname.

Vraag bij jouw arbeidsdeskundige na wat de mogelijkheden zijn en meld je via het UWV aan bij YA! Re-integratie zodat Buiten de Box Coaching voor jou de coaching met inzet van paarden kan inzetten.