PRAKTISCH

zakelijk

Buiten de Box coaching

Locatie

De coachsessies vinden plaats in het Driebos in Maarheeze. Buiten de Box coaching bevindt zich op een unieke locatie in een bosrijke omgeving 20 min van Eindhoven en 20 min van Weert.

De locatie is met de auto en trein goed bereikbaar vanuit Eindhoven en Weert.

De coachlocatie ligt op nog geen 5 minuten van de A2 en vanaf het treinstation loop je door de weilanden en het bos in 5 minuten naar de coachlocatie.

Het is ook mogelijk om op jouw eigen locatie met jouw (eigen) paarden te coachen. Neem contact op voor meer informatie.

Kledingadvies

Alle coachsessies vinden buiten plaats, dus stem vooral je kleding af op het seizoen en de weersomstandigheden. Stevig schoeisel en makkelijke kleding worden aangeraden.

Tarieven

Buiten de Box coaching biedt op maat gemaakte individuele coachsessies, teamcoaching, workshops en teambuildings. De tarieven van een opdracht hangen uiteraard samen met de aard van een opdracht, de complexiteit ervan en de wensen. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek maak ik graag een offerte op maat.  Tarieven starten vanaf € 80,- /sessie, excl. BTW

Via het UWV:
Wanneer je een uitkering ontvangt, kun je informeren naar de beschikbare financiele middelen ten behoeve van je re-integratie. Buiten de Box werkt samen met YA!-Reintegratie. Zij zijn aangesloten bij het UWV.
Via hen kunt u gebruik maken van Buiten de Box Coaching voor o.a. het werk-fit traject.

Vraag naar de mogelijkheden via info@ya-reintegratie.nl of kijk op https://www.ya-reintegratie.nl

Privacy

Buiten de Box Coaching hecht veel belang aan jouw privacy. Al jouw informatie en alles wat besproken wordt in de coachingsessies behandel ik daarom vertrouwelijk. Meer informatie hierover vind je in de privacyverklaring

Buiten de Box is gecertificeerd

Buiten de Box Coaching is aangesloten bij de KREAC en is NOBCO gecertificeerd. Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT.

Informatieve teksten op deze site over Equine assisted Coaching zijn overgenomen van Educatief Centrum Keulseweg

Interessant?

Wil je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden voor teamcoaching? Neem dan contact met mij op via: info@buitendeboxcoaching.nl of bel met Patricia de Roder 0648010728