Samenwerkingen

zakelijk

Buiten de Box

Partners

Ik ben van mening dat meerdere wegen naar Rome leiden en daardoor het één het ander niet uitsluit. Juist de samenwerking van verschillende vormen van coaching en ondersteuning, maakt dat ik zo breed mogelijk kan inzetten op verschillende invalshoeken. Daarom heb ik een samenwerking met o.a. collega coaches, een talentencoach en een re-integratiebureau.

In de praktijk:

TalentCompass - Mirjam Heesakkers

Ben je geïnteresseerd in wat je medewerkers intrinsiek motiveert, wat hun aangeboren talenten zijn, waar zij energie van krijgen en hoe dat dan precies werkt? Investeer dan in hun persoonlijke ontwikkeling met behulp van het TalentCompass.

Met dit wetenschappelijk onderbouwde instrument is het mogelijk om een objectief beeld te krijgen van de aangeleerde kwaliteiten en aangeboren talenten van je medewerkers. Iemand steeds aanspreken op zijn aangeleerde kwaliteiten maakt hem onzeker en is de basis van veel (gedrags)problemen. Iemand aanspreken op zijn aangeboren talenten maakt energie vrij en zet iemand in zijn kracht.

Inzicht in welke talenten je hebt; welke daarvan aangeboren en aangeleerd zijn; draagt bij aan zelfinzicht en resulteert bij voldoende aandacht hiervoor aan een sterker zelfbewustzijn. Van daaruit kan iemand keuzes maken die echt passend zijn, in elke levensfase opnieuw en in elke situatie op de werkvloer.

YA! Re-integratie te Soerendonk

Door de samenwerking met YA!-Re-integratie gevestigd in Soerendonk kan Buiten de Box Coaching ook werk-fit trajecten vanuit het UWV faciliteren. Door een combinatie te maken tussen mentaal en fysiek kan er een stevige brug geslagen worden voor de weg naar werk.

 

Collega-Equine Assisted Coach

Buiten de Box Coaching heeft een heel fijne samenwerking met coachpraktijk ZIJN in Friesland. Door deze samenwerking bundelen we onze kennis waardoor wij een groot deel van Nederland kunnen voorzien. Coachpraktijk ZIJN is vooral gespecialiseerd in thema’s als Burn-out, het leven in het hier en nu en psychische zorg.